Find your Greatness

Acasă / Evenimente / Find your Greatness

Programul gratuit de 3 luni care oferă timișorenilor șansa de a-și schimba stilul de viață.
Find your Greatness

08


APR


2019

Find your Greatness

Find your GREATNESS este un program gratuit de 3 luni, realizat de Smartfit Studio, în colaborare cu o echipă specializată în nutriție și psihologie, care oferă șansa tuturor timișorenilor să adopte un stil de viață sănătos, să ajungă la greutatea dorită și să se redescopere pe plan personal.

Studiile indică faptul că peste 50% din populația României este supraponderală, dintre care peste 20% este obeză, iar în lipsa unor măsuri drastice de prevenție și tratament, creșterea poate fi alarmantă. Obezitatea este o boală care afectează bărbați și femei de toate vârstele și care reprezintă o barieră în integrarea individului în societate.

Prin acest program gratuit, ne propunem să ajutăm oamenii din comunitatea locală care fie din motive financiare, fie din lipsă de motivație, nu au făcut încă primul pas spre schimbare. Având în vedere faptul că dispunem de toate resursele necesare și că am găsit colaboratorii potriviți, am creat un program complex, care cuprinde:

- 3 luni de antrenamente personale cu instructorii Smartfit

- Workshop-uri de nutriție, consiliere nutrițională pe toată durata programului; strategii pentru corectarea pe termen lung a obiceiurilor alimentare

- Suport psihologic și workshop-uri privind psihologia alimentației

„Find your GREATNESS este mult mai mult decât un program de slăbit, este implicarea noastră în comunitatea în care ne desfășurăm activitatea, este contribuția pe care ne simțim datori să o aducem celor care se confruntă cu această problemă” (Cosmin Șorban, Manager General Smartfit Studio).

Pentru a putea intra în program, IMC-ul concurentului (Indicele de Masa Corporală ) trebuie să fie egal sau mai mare de 30. IMC este un raport bazat pe greutatea și înălțimea fiecărei persoane. Indicele de masă corporală se calculează împărțind greutatea exprimată în kg la înălțimea exprimată în metri la pătrat:  IMC = m / (h2)

Alte Evenimente

United We Ride @ European Mobility Week

United We Ride @ European Mobility Week

Workshop Bodyweight Training with Kesh PATEL

Workshop Bodyweight Training with Kesh PATEL

Yoga for Mobility @European Mobility Week

Yoga for Mobility @European Mobility Week

NU MAI STA PE GÂNDURI

DEVINO MEMBRU

Transformă-ți viața chiar acum și devino membru al celui mai modern club de fitness din Timișoara. Hai să te antrenezi la Vectr-Fitness!